EITK2000

 
 


Umožňuje využití všech možností technologie Versa++ integrované v konvenčních hlásičích ID100 – ID300 a adresovatelných hlásičích ED100 - ED300.
Umožňuje programovat adresy hlásičů,  konfigurovat jejich vlastnosti (citlivost, funkce) před vlastní instalací i následnou diagnostiku během funkčních zkoušek a revizí.

Používá se i k programování nových sirén Inim řady IS a ES, konvenčních i adresovatelných. Umožňuje nastavení tónů, nahrání vlastních zpráv u hlasových verzí sirén atd.  
Po připojení konvenční smyčky nebo adresovatelné linky umožňuje diagnostiku jednotlivých hlásičů, čtení naměřených hodnot (zakouření, teplota) v reálném čase v přehledné grafické podobě, měřit úroveň kontaminace detekční komory a dalších parametrů.
Každý konvenční i adresovatelný hlásič Inim má paměť naměřených hodnot posledních 5 minut před posledním alarmem a tyto hodnoty lze zobrazit a analyzovat tak příčiny alarmu.

EITK20000 se používá i pro diagnostiku hlásících adresovatelných linek systému Fireloop a Previdia. Po připojení linky lze měřit hodnoty jednotlivých hlásičů, programovat jejich vlastnosti, měřit jejich hodnoty, vykreslit mapu linky se reálným umístěním jednotlivých hlásičů. Dignostika linky umožňuje snadno lokalizovat přerušení nebo zkrat linky.

EITK se dodává s napájecím adaptérem, USB kabelem a software FiregeniusPRO na CD. Software je lokalizován do ČJ.

 

Položky označené Povinné položky jsou povinné.

K produktu nejsou přiřazeny žádné soubory.
 
Oddělovač
EITK2000

Nástroj pro programování hlásičů a diagnostiku linek konvenčních i adresovatelných EPS Inim.

Výrobce: Inim electronics

Doporučit známému.
Zavřít formulář