AJAX LINESPLIT FIBRA

 
 

Modul, který rozdělí jeden vedení Fibry na čtyři. Každá výstupní linka zařízení může být dlouhá až 2 000 metrů

LineSplit Fibra je modul určený k rozdělení jedné Fibra linky na čtyři. Každá výstupní linka zařízení může mít délku až 2 000 metrů při připojení pomocí kroucené dvoulinky U/UTP cat.5. LineSplit lze instalovat na libovolném místě linky, zejména za další LineSplit.

Navržen pro rozdělení linky Fibra
Každý modul Ajax LineSplit Fibra umožňuje rozdělení linky Fibra na další 4 výstupní linky. Každá výstupní linka zařízení může mít délku až 2000 m při připojení pomocí kabelu U/UTP cat.5. Modul LineSplit lze instalovat na libovolném místě linky v rámci dosahu komunikace.

Komunikační technologie Fibra
Fibra je protokol pro drátový přenos dat poskytující rychlou a bezpečnou obousměrnou komunikaci mezi hubem a zařízeními. Protokol zajišťuje okamžitý přenos poplachových zpráv se všemi užitečnými informacemi – uživatelé systému a poplachové přijímací centrum vždy přesně vědí, které zařízení bylo aktivováno a kdy a kde se to stalo.

Protokol Fibra využívá šifrování a autentizaci zařízení, aby se zabránilo jejich padělání. Podporuje funkci pravidelného dotazování pro sledování stavu zařízení v reálném čase. Kabel U/UTP cat.5 poskytuje rozsah kabelového připojení až 2 000 m mezi hubem a modulem LineSplit a připojenými zařízeními za ním.

  • Informativní notifikace
  • Šifrovaná komunikace a ochrana proti padělání
  • Nízká spotřeba energie – do 0.025 W
  • Nastavitelný interval dotazování stavu zařízení od 12 do 300 vteřin

Snadná montáž s použitím krytu Case
LineSplit je primárně určen pro instalaci do speciálního krytu Ajax Case. Kryt umožňuje optimální uspořádání kabelů pro připojení linky Fibra a disponuje speciálními držáky pro modul a sabotážním kontaktem tamper.

K dispozici je několik variant s různou velikostí. Do krytu můžete namontovat jeden modul LineProtect nebo několik dalších zařízení, jako je LineSplit, MultiRelay atd.

Pro potřeby objektu lze zvolit požadovaný minimální počet krytů s optimální sadou zařízení, což šetří rozpočet a urychluje instalaci zabezpečovacího systému.

Rychlá instalace a spuštění
Modul LineSplit Fibra se instaluje na speciální držáky do krytu Case. Modul se snadno spáruje s hubem automaticky pomocí funkce skenování linky Fibra nebo ručně pomocí QR kódu. Všechna nastavení lze změnit v místě instalace nebo vzdáleně v mobilních či desktop aplikacích Ajax. Instalačním technikům vše uvedené výrazně šetří čas.

  • Instalace do krytu Ajax Case
  • Spárování s hubem pomocí skenování linky nebo QR kódu
  • Vzdálené testování a konfigurace

 

Typ moduluModul pro rozdělení drátové linky Fibra
Napájení6-30 V DC (z linky Fibra), Spotřeba max. 0.025 W Výstupní napětí – 24 V DC
Komunikační dosahDosah komunikace se zařízeními – až 2 000 m Interval dotazování zařízení Hubem: 12 – 300 s Doručení poplachové zprávy: 0.15 s
KompatibilitaHub Hybrid (2G/4G)
Proudový odběr Spotřeba max. 0.025 W Výstupní napětí – 24 V DC
Rozměry (š×v×h)90 x 50 x 15 mm
Provedeníplošný spoj

Položky označené Povinné položky jsou povinné.

Certifikát

 
Oddělovač
AJAX LINESPLIT FIBRA
 
AJAX LINESPLIT FIBRA AJAX LINESPLIT FIBRA AJAX LINESPLIT FIBRA
 

Modil pro rozdělení sběrnice Ajax Fibra

Výrobce: AJAX

Doporučit známému.
Zavřít formulář