AJAX LINEPROTECT FIBRA

 
 

Modul pro ochranu zařízení na lince Fibra před zkratem a sabotáží

Modul je kompatibilní pouze s huby Ajax podporujícími protokol Fibra.
LineProtect Fibra chrání rozbočovače Ajax a kabelová zařízení před sabotáží, pokud narušitel způsobí zkrat, použije proud 110/230 V~ nebo použije paralyzér.

Modul monitoruje vstupní a výstupní napětí na vedení Fibra. Pokud LineProtect zjistí abnormální napětí na lince, aktivuje pojistky a přeruší napájení zařízení, která jsou instalována před modulem.

Chrání zařízení na lince Fibra při:

  • Zkratu
  • Použití střídavého napětí 110/230V
  • Použití paralyzéru
  • Výskytu vysokého napětí na lince Fibra


Komunikační technologie Fibra

Fibra je protokol pro drátový přenos dat poskytující rychlou a bezpečnou obousměrnou komunikaci mezi hubem a zařízeními. Protokol zajišťuje okamžitý přenos poplachových zpráv se všemi užitečnými informacemi – uživatelé systému a poplachové přijímací centrum vždy přesně vědí, které zařízení bylo aktivováno a kdy a kde se to stalo.

Protokol Fibra využívá šifrování a autentizaci zařízení, aby se zabránilo jejich padělání. Podporuje funkci pravidelného dotazování pro sledování stavu zařízení v reálném čase. Kabel U/UTP cat.5 poskytuje rozsah kabelového připojení až 2 000 m mezi hubem a LineProtect a mezi modulem a připojenými zařízeními za ním.

  • Informativní notifikace
  • Šifrovaná komunikace a ochrana proti padělání
  • Nízká spotřeba energie – do 0.17W
  • Nastavitelný interval dotazování stavu zařízení od 12 do 300 vteřin


Snadná montáž s použitím krytu Case

LineProtect je primárně určen pro instalaci do speciálního krytu Ajax Case. Kryt umožňuje optimální uspořádání kabelů pro připojení linky Fibra a disponuje speciálními držáky pro modul a sabotážním kontaktem tamper.
K dispozici je několik variant s různou velikostí. Do krytu můžete namontovat jeden modul LineProtect nebo několik dalších zařízení, jako je LineSplit, MultiRelay atd.
Pro potřeby objektu lze zvolit požadovaný minimální počet krytů s optimální sadou zařízení, což šetří rozpočet a urychluje instalaci zabezpečovacího systému.

Rychlá instalace a spuštění

Modul LineProtect se instaluje na speciální držáky do krytu Case. Modul se snadno spáruje s hubem automaticky pomocí funkce skenování linky Fibra nebo ručně pomocí QR kódu. Všechna nastavení lze změnit v místě instalace nebo vzdáleně v mobilních či desktop aplikacích Ajax. Instalačním technikům vše uvedené výrazně šetří čas.

  • Instalace do krytu Ajax Case
  • Spárování s hubem pomocí skenování linky nebo QR kódu
  • Vzdálené testování a konfigurace
Typ moduluModul pro ochranu zařízení na lince Fibra před zkratem a sabotáž
Napájení24 V DC (z linky Fibra)
Komunikační frekvenceProtokol Ajax Fibra
Tamper kontaktano
Komunikační dosahDosah komunikace – až do 2 000 m (kabel UTP Cat.e, 4x2x0.51mm) Obousměrná komunikace mezi zařízeními Blokové šifrování založené na algoritmu AES Interval dotazování hubem — 12-300 s Okamžité doručení notifikace Vzdálené nastavení a testování
KompatibilitaAjax Fibra
Proudový odběrSpotřeba max. 0.17 W Výstupní napětí – 24 V DC
Rozměry (š×v×h)90 x 50 x 15 mm
Provedeníplošný spoj
Doporučený krytKryt Ajax Case

Položky označené Povinné položky jsou povinné.

Certifikát

 
Oddělovač
AJAX LINEPROTECT FIBRA
 
AJAX LINEPROTECT FIBRA AJAX LINEPROTECT FIBRA AJAX LINEPROTECT FIBRA
 

Modul pro ochranu zařízení na lince Fibra před zkratem a sabotáží

Výrobce: AJAX

Doporučit známému.
Zavřít formulář